Welke elementen maken het interessant om de haven van IJmuiden aan te doen?


Of het nu gaat om nieuwbouw, afbouw, onderhoud of reparaties van schepen, in de haven van IJmuiden is alles te vinden wat een schip nodig heeft: van bunkerbrandstoffen en sleepboten tot specialisten in onderwaterwerken en industriële keuringen en inspecties. En natuurlijk alles wat daartussen zit. Maritieme dienstverleners van diverse pluimage staan tot uw beschikking. Hiermee laten we daadwerkelijk zien dat we die one-stop-shop zijn die we zeggen dat we zijn.

Bevoorrading van schepen


Ook op het gebied van het bevoorraden van de maritieme en offshore industrie zijn diverse tenderservices actief. Denk aan het wegbrengen of ophalen van de bemanning van een schip, het leveren van proviand, schoonmaakmiddelen, reserveonderdelen en nautische apparatuur. 24/7 zijn de suppliers beschikbaar en zij kunnen alles regelen wat er maar nodig is aan boord van een schip.

Scheepsmaterialen


De (vissers)schepen die de haven aandoen en vervolgens weer verlaten, hebben van tijd tot tijd nieuwe materialen en onderdelen nodig. In al deze onderdelen, netten, staalkabels, touwen, verf, smeermiddelen en veiligheidskleding kan uiteraard worden voorzien.