Uitnodiging
Avondcongres Out of Business

 

Op 6 november 2019, vanaf 18.00 uur in de Cultuurkoepel te Heiloo

 

Topsprekers congres ‘Out of Business’ drukken MKB met neus op de cyberweerbaarheid

 

Tijdens dit “braintainment” congres ‘OUT OF BUSINESS’ wordt MKB Nederland geconfronteerd met de invloed van cybercrime en typisch menselijk gedrag op ondernemen in deze tijd. Het congres is bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteitspecialisten, overheden en bestuurders.

 

Het congres

  • De rol van de CEO wordt geplagieerd
  • Orders worden afgevangen
  • Betalingen worden omgeleid
  • Software wordt gegijzeld
  • Klantenbestanden worden ontfutseld
  • Identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel

 

Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving en steeds vaker is het MKB slachtoffer. Ondertussen heeft maar liefst 90% van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde. Dit gaat over samenwerken, afspraken maken en over gedragsverandering. Tijdens het congres zetten we het wegkijken om in bewustwording en het ondernemen van actie. Veiligheid wordt een beleving. Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding wordt ingezet om het publiek doeltreffend in actie te laten komen. Vanaf 18:00 uur kunnen de aanwezigen gebruik maken van een bijzonder buffet met onder andere fishing (makreel), fire walls (pittige zalm), kruidige gehacktballen en what-sapjes.

 

Over de menselijke factor, grote golven en veiligheid in het brein

 

  • Jan Nieuwenburg, als voorzitter van de Raad van Toezicht RPC en Hans Romeyn (burgemeester Hoorn) dragen bij aan een interactieve opening.

 

  • De eerste lijnen worden uitgezet door technologie- en innovatie-expert Danny Mekiç (32), één van de meest gevraagde sprekers van Europa over innovatie, technologie en klantgericht ondernemerschap. Een graag geziene gast aan talloze TV programma’s. Mekiç helpt toonaangevende organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden door een visie op de wereld van morgen te ontwerpen en effectieve innovatiestrategieën te implementeren.

 

  • De veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en auteur Christian Kromme vertelt tijdens zijn inspirerende keynote hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification. Kromme: “Organisaties moeten denken als surfers om te beseffen waar de volgende grote golf van technologische verandering breekt. Dit helpt organisaties om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen. Tijdens het congres helpen we de aanwezigen om in een andere richting te denken.”

 

  • Victor Lamme, een graag gezien gast aan de tafel van Jinek, Pauw en DWDD, spreekt. De hoogleraar cognitieve neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam is een expert op het gebied van perceptie en bewustzijn en partner in Europa’s eerste neuromarketing onderzoeks- en adviesbureau Neurensics. Zijn lezing ‘veiligheid in het brein’ zet aan tot gedragsverandering door effectief ‘op de goede knoppen te drukken’ in het brein van mensen.